Szerző Téma: Hírek a nagyvilágból  (Megtekintve 229850 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2017. Augusztus 12. - 15:09:10
Válasz #1095

Nem elérhető Taabita

 • ifjú tag
 • **
 • Hozzászólások: 103
 • Ország: hu
 • Nem: Nő
 • Utoljára itt járt:2017. Augusztus 27. - 16:11:03
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015
A liberalizmus totál sátáni eszköz, hogy elszakítsa az embereket Isten akaratától ill. az Isten által teremtett világ jellemzőitől.
pl. Isten által létrehozott család modell, házasság egy férfi és egy nő között, az ember szaporodási képességének rendje, hogy a nő szül gyermeket stb.....

Ez abszolút így van, a liberalizmus sátáni ideológia.

Ez a Sátán ravasz átverése, hiszen akik a liberális eszméket vallják, azok azt hiszik, hogy ők ezzel nagyon emberbarátok, olyannyira, hogy erkölcsileg fölébe emelik magukat Istennek is! A Bibliát és a kereszténységet, intoleranciával vádolják, de Jézus szeretetre vonatkozó parancsait buzgón emlegetik. Valójában azonban egy Krisztus nélküli humanizmust vallanak, mert ugyanakkor Jézus igazságra és bűnre vonatkozó szavait félresöprik.
A liberalizmus istene az ember, és azt hirdeti, hogy lehet szabad, egymás elfogadásán és szeretetén alapuló világot létrehozni Isten nélkül.

Ez az igazság nélküli "szeressük egymást gyerekek" fog elvezetni a liberalizmus megsemmisüléséhez, úgy erkölcsileg, mint fizikailag is.
Erkölcsileg már most recseg ropog, hisz ahogy Salamon is említi, az isteni értékrend felrúgásával nincs megállás az eltévelyedések tolerálásában. A homoszexuális házasságok elfogadása után most már odáig jutottak, hogy vallásszabadság címén megengedik a gyerekekkel kötött házasságokat is, és ezzel a pedofíliát is támogatják. Nincs erkölcsi mérce, tehát nincs határ.

Fizikailag létüket tekintve pedig, a nagy toleranciájukban magukra húzták a legintoleránsabb ideológiát, ami létezik, az iszlámot.
Isten elvetése elhomályosította a látásukat és az értelmüket minden tekintetben. Miközben fennen hirdetik, hogy ők az emberi jogok és a szabadság élharcosai, az erkölcsi non plusz ultrái, ugyanúgy a Sátán eszközei az emberiség romlására, mint a nácizmus vagy más ordas sátáni eszmék követői!

2017. Augusztus 12. - 15:14:17
Válasz #1096

Nem elérhető Taabita

 • ifjú tag
 • **
 • Hozzászólások: 103
 • Ország: hu
 • Nem: Nő
 • Utoljára itt járt:2017. Augusztus 27. - 16:11:03
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015
Trump a Mindenható Iten üzenetét hajtja végre ha háborút robbant ki ?
https://alfahir.hu/2017/08/10/donald_trump_kim_dzsongun_haboru_isten_usa_eszak_korea

Istenre hivatkozva indítani háborút... Milyen ismerős ez a történelemből!

Meggyőződésem, hogy az USA-ra csak azért nem csapott még le Isten ítélete, mert számos igazi evangéliumi keresztény is van ott. Tudjuk, hogy Isten tíz igazért megkímélte volna Sodomát. Gyanítom, hogy az USA-ban tíznél több van.
De közben az az ország olyan mélyen van a bűnben, és úgy gázol a vérben, hogy nem tudom, hogy az ottani szentek imája meddig tartja még vissza Isten ítéletét!

Azért kíváncsi lennék, hogy ez az állítólagosan "evangéliumi keresztény" tanácsadó miféle bibliai igékre hivatkozott, amikben szerinte Isten felhatalmazta Trumpot a háborúra. Annak idején az indiánok kiirtását a kánaániták kiirtásával igazolták. Vajon az atombomba ledobását melyik ige támogatta? Amerika bűne már az égig hatol!
Felhasználók akik megköszönték a hozzászólást:
Mariann, Kegyelem, Zsotza

2017. Augusztus 12. - 16:02:03
Válasz #1097

Nem elérhető Taabita

 • ifjú tag
 • **
 • Hozzászólások: 103
 • Ország: hu
 • Nem: Nő
 • Utoljára itt járt:2017. Augusztus 27. - 16:11:03
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015
Trump a Mindenható Iten üzenetét hajtja végre ha háborút robbant ki ?
https://alfahir.hu/2017/08/10/donald_trump_kim_dzsongun_haboru_isten_usa_eszak_korea

Na, angol nyelvű forrásból kipuhatoltam, miféle bibliai igékre hivatkozva állítja Trump tanácsadója, hogy Trumpnak isteni felhatalmazása van a koreai elnök (és a koreai nép) ellen háborút indítani. Hát kérlek szépen a Római levél 13. fejezetére hivatkozik, ahol Pál apostol azt írja, hogy az országok vezetői Isten elrendelése által uralkodnak, és az a dolguk, hogy a gonosztevőket megállítsák. Tehát ezekről az igékről lehet szó:

Róm. 13.1-6
Minden lélek engedelmeskedjék a felettes hatalmaknak, mert nincs hatalom mástól, mint Istentől, ami hatalom pedig van, az az Istentől rendeltetett.
Aki tehát ellene szegül a hatalomnak, az az Isten rendelésének áll ellen; akik pedig ellenállnak, azok ítéletet vonnak magukra.
Mert a jócselekedet miatt nem kell félni az elöljáróktól, hanem csak a rossz miatt. Azt akarod, hogy ne kelljen félned a hatalomtól? Tedd a jót, és dicséretet kapsz tőle: mert Isten szolgája az a te javadra. Ha azonban a rosszat teszed, akkor félj, mert nem ok nélkül viseli a kardot, hiszen ő Isten szolgája, aki az ő haragját hajtja végre azon, aki a rosszat teszi.
Ezért tehát engedelmeskedni kell nemcsak a harag miatt, hanem a lelkiismeret miatt is. Hiszen adót is azért fizettek, mert ők Isten szolgái, akik éppen ebben a szolgálatban fáradoznak."

Szóval Jeffrey (az evangéliumi keresztény) szerint az amerikaiak azért fizetik az adót, hogy az elnökük bárhol a világon lesújtson a gonoszra, legyen az Dzsongun, Szaddam, Kadhafi, vagy akár Orbán Viktor.
Merthogy ennek a logikának az alapján a szövegösszefüggésből az következik, hogy mindenki a világon engedelmességgel tartozik Trumpnak. Azaz, Amerika Isten akaratából a világ csendőre, Isten akaratából indított több tucatnyi háborút és ölt meg több millió embert az elmúlt évtizedek során a hirosimai bombától kezdve Vietnamon, Afganisztánon, Laoszon, Koreán, Irakon stb.-in át  Szíriáig. És ha most atomháborút gerjeszt a Dcsongunnal való perpatvara során, ami világszerte milliók életét is követelheti, akkor az is Isten akaratából lesz. Hát naná...

Az angol nyelvű kommentek között íme egy figyelemreméltó:

"Jó mindig tudni, hogy Isten mellszélességgel támogatja Amerikát és annak külpolitikáját. Tehát nem felsőbbrendűségi komplexusról van szó, amit isteni pártfogásba csomagolnak... az az isten, akiről Jefgrey beszél, úgy tűnik kizárólag Amerikával foglalkozik, és mindent jóváhagy, amit a republikánusok tesznek. Jeffrey hamis próféta, és szégyellnie kellene magát, amiért Isten igazságát felcseréli az amerikai nacionalizmusra!"

https://www1.cbn.com/thebrodyfile/archive/2017/08/08/just-in-to-brody-file-pastor-robert-jeffress-says-lsquo-god-has-given-trump-authority-to-take-out-kim-jong-un-rsquo

Ti egyetértetek Jeffrey-vel, hogy a Római levél fenti szakasza szerint Trumpnak isteni felhatalmazása van bárhol a világon bármely ország ellen háborút indítani, és a rezsimjét megdönteni, ha ő úgy ítéli, hogy az annak a rezsimnek a vezetője gonosz? (Pláne, ha még olaja is van!)

És a többi ország vezetőinek is felhatalmazásuk van erre? Mondjuk Putyinnak is? És mi van, ha Putyin szerint Trump a gonosz?  shok1

Jeffrey valahogy elfelejti a fenti igeszakasz folytatását:
Róm. 13.8
"Senkinek se tartozzatok semmivel, csak azzal, hogy egymást szeressétek; mert aki a másikat szereti, betöltötte a törvényt.
Mert azt, hogy ne paráználkodj, ne ölj, ne lopj, ne kívánd, és minden más parancsolatot ez az ige foglalja össze: „Szeresd felebarátodat, mint magadat.”

Jeffrey szerint ez már nyilván nem vonatkozik Trumpra. Még kevésbé Dzsongunra.
Felhasználók akik megköszönték a hozzászólást:
Mariann, Kegyelem, Zsotza

2017. Augusztus 19. - 10:05:29
Válasz #1098

Nem elérhető Gyorgyur

 • Hős tag
 • *****
 • Hozzászólások: 859
 • Ország: 00
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:2018. Március 20. - 22:02:36
 • Testvér
 • Regisztrált: 15/09/2013
Sziasztok!

Idézet
Idézet
A Teremtésben azt olvassuk, hogy "Kezdetben teremté Isten az eget és a földet." Azután ugye megteremtette a világosságot, amit aztán elválasztott a sötétségtől. "és lőn este és lőn reggel, első nap."
"este és reggel"... tehát kétségkívül egy 24 órás napról kell hogy beszéljen, hisz minden bizonnyal ekkor teremtette meg Isten a 24 órás napot is. Ez volt az első 24 órás nap megteremtése. Tehát nem lehet a glóbusz több millió éves a Biblia szerint.

Szándékosan sarkítok ,de élő példát hozok.
Van akinek a fent említett idő (24 óra) teljesen természetes ,más hívő viszont azt állítja ,hogy ez akár 8 milliárd év ( az égitestek csak a  negyedik napon teremtettek ,Isten számára az emberi időszámítás módja irreleváns).


Dinihez csatlakozva még csak annyit teszek hozzá, Jim Mckay geológus prof.-tól szabadon idézve. Amikor Isten Mózesnek és Izrael népének azt mondta a Tízparancsolatban, "Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat;... Mert hat napon teremté az Úr az eget és a földet, a tengert és mindent, a mi azokban van, a hetedik napon pedig megnyugovék (2 Móz. 20.9-11), sem Mózesnek, sem Izrael népének nem jutott eszébe megkérdezni, hogy Uram, akkor most hogyan is számoljuk ezeket a napokat, hány millió éveknek?  hihi7
Ehelyett egyszerűen csak örültek neki, hogy a rabszolgaság után van heti egy szabadnapjuk.

Szerintem nem olyan egyértelmű a Teremtés történet ,hogy pökhendi módon ,lesöpörve minden alternatívát ,magabiztosan kijelenthető lenne ; a föld 6000 éves ,és minden amit a környezetünkben "tapasztalunk" ehhez a 6e éves eseményhez kapcsolható kizárólag.

Kezdetben teremtette Isten a Mennyet  (mennyeket (egeket) és a Földet .
H8064   שָׁמִַי שָׁמַיִם (šámaí šámajim) 1) égbolt, ég (ti. a látható ég) 2) felsőbb ég, egek, menny (ti. Isten lakhelye)

Tehát Krisztusban (úgy is mint kezdet (erre számtalan ige van ) teremtette Isten mind a természetfeletti mind a természetes világot (számunkra látható és láthatatlant).

Ha így értelmezzük a textust ( és ez semmilyen tekintetben sem kizárható) akkor a föld nem az IDŐben teremtettet (következésképpen nem lehet hatezer éves).
Ha igen (az időben) ,akkor ezzel azt is állítjátok ,hogy a Menny is 6e éves .
Ez ,lássuk be ,képtelenség.
Annál is inkább ,mert abban hiszünk ,hogy a Teremtés (értelmezésem szerint :újjáteremtés) egyik lényege (amiért létre jött ) az válasz volt Lucifer lázadására.
Ok- okozat.

 

Ha ez igaz (tegyük fel) ,akkor az is szembetűnő ,hogy a teremtés (újjáteremtés) kezdetén ,nem csak föld,mélység ,de víz is és sötétség is létezett.

 2 A föld még kietlen és puszta volt, a mélység fölött sötétség volt, de Isten Lelke lebegett a vizek fölött , és az Isten Lelke lebeg vala a vizek felett. >>

Kietlen és puszta.
Ézsaiás 45 18
 Ezt mondja az ÚR, aki az eget teremtette, ő, az Isten, aki a földet formálta, alkotta és megszilárdította, nem kietlennek teremtette, hanem lakóhelynek formálta: Én vagyok az ÚR, nincs más!


Volt ,vala:
  הָיָה (hájáh) Kal
 1) van, létezik, válik vmivé
 2) történik, megesik, bekövetkezik, végbemegy
 3) időzik, tartózkodik, van vhol Nifal 1) történik, megtörténik 2) végbemegy, befejeződik

Ezek a dolgok arra engednek következtetni (szerintem joggal), hogy a földnek és (szerintem) a látható univerzumnak (második ég) ,volt (lehetett ) előélete.

Ha ez igaz ,akkor olyan természet feletti dolgokat próbálunk -próbáltok-próbálnak meg logikai és természet tudományos módszerekkel bizonyítani ,amiket lehetetten.
És én szerintem a viták ebből fakadnak !!!

GyRóm 5:17 Mert ha az egynek bűnesete miatt uralkodott a halál az egy által: sokkal inkább az életben uralkodnak az egy Jézus Krisztus által azok, kik a kegyelemnek és az igazság ajándékának bővölködésében részesültek.

2017. Augusztus 19. - 22:00:59
Válasz #1099

Nem elérhető Anika 76

 • ifjú tag
 • **
 • Hozzászólások: 103
 • Nem: Nő
 • Utoljára itt járt:2018. Március 09. - 19:28:05
 • Testvér
 • Regisztrált: 25/06/2014
Persze, hogy nincs keresztény Európa, de majd még ennyire sem lesz, ha iszlámmá válik. Majd akkor jól a fejedet veszik azért, amit ma még szabadon gyakorolhatsz. Európa mégis keresztény gyökerü. Az élet védelme, az emberi méltóság tisztelete áthatja az igazságszolgáltatást, törvényhozást. A megbocsátás, a bajbajutottak segitése a mai napig benn van az európaik alap gondolkodásában. Nekünk ez természetes, de más vallásokban, világrészeken abszolút nem az. 

Én is hajlok arra, hogy Isten engedi meg.  A Biblia Istenét , a kereszténységet nem akarják, hát majd kapnak egy másik istent. A dicsöséges hatalmas római birodalom is így végezte, amikor hedonistán elbuzultak (bocs),  képtelen voltak a védekezésre.

 A gyerekeimet nagyon sajnálom... Nem is tudom mi lesz velünk. Nem akarok iszlám Európában élni!
Felhasználók akik megköszönték a hozzászólást:

2017. Augusztus 23. - 22:49:20
Válasz #1100

Nem elérhető Taabita

 • ifjú tag
 • **
 • Hozzászólások: 103
 • Ország: hu
 • Nem: Nő
 • Utoljára itt járt:2017. Augusztus 27. - 16:11:03
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015
Ha ez igaz ,akkor olyan természet feletti dolgokat próbálunk -próbáltok-próbálnak meg logikai és természet tudományos módszerekkel bizonyítani ,amiket lehetetten.
És én szerintem a viták ebből fakadnak !!!

Gy

Nem inkább arról van szó, kedves Györgyur, hogy annyira meggyőzött Téged a "tudományos" dogma a több milliárd éves földről, hogy ezért nem tudod szó szerint elfogadni a hat napos teremtés történetét?

Felőlem mindenki úgy értelmezi, ahogy neki tetszik, de én azt olvasom, hogy Isten a teremtés aktusát a szombatnap elrendelésével így állította párhuzamba:
2 Móz. 31.15, 17.
"Hat napon munkálkodjanak, a hetedik nap pedig a nyugodalomnak szombatja... mert hat napon teremtette az Úr a mennyet és a földet, hetednapon pedig megszünt és megnyugodott."

Ha ez valakinek ez a világos párhuzam nem elég meggyőző arra, hogy hat db. 24 órás napról van szó, és nem millió évekről, mert időn kívüli teremtésről, stb. akkor kreálhat magának más elméleteket. Nem üdvösségkérdés. Nekem nem zavar be az állítólagos tudomány, és a Bibliának hiszek. Ahogy Zimányi Józsi bácsi idézte egyszer valakitől: "Ha a Biblia azt mondaná, hogy Jónás nyelte le a nagy halat, azt is elhinném.
Nekem nem okoz gondot a hat napos teremtés, sem a 6000 éves föld. Ráadásul számos bizonyíték szól a fiatal föld mellett. Sokkal több, mint az öreg föld mellett.
Felhasználók akik megköszönték a hozzászólást:

2017. Augusztus 24. - 17:17:10
Válasz #1101

Nem elérhető Gyorgyur

 • Hős tag
 • *****
 • Hozzászólások: 859
 • Ország: 00
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:2018. Március 20. - 22:02:36
 • Testvér
 • Regisztrált: 15/09/2013

Idézet
Nem inkább arról van szó, kedves Györgyur, hogy annyira meggyőzött Téged a "tudományos" dogma a több milliárd éves földről, hogy ezért nem tudod szó szerint elfogadni a hat napos teremtés történetét?

Idézet
Szerintem nem olyan egyértelmű a Teremtés történet ,hogy pökhendi módon ,lesöpörve minden alternatívát ,magabiztosan kijelenthető lenne ; a föld 6000 éves ,és minden amit a környezetünkben "tapasztalunk" ehhez a 6e éves eseményhez kapcsolható kizárólag.

Kezdetben teremtette Isten a Mennyet  (mennyeket (egeket) és a Földet .
H8064   שָׁמִַי שָׁמַיִם (šámaí šámajim) 1) égbolt, ég (ti. a látható ég) 2) felsőbb ég, egek, menny (ti. Isten lakhelye)

Tehát Krisztusban (úgy is mint kezdet (erre számtalan ige van ) teremtette Isten mind a természetfeletti mind a természetes világot (számunkra látható és láthatatlant).

Ha így értelmezzük a textust ( és ez semmilyen tekintetben sem kizárható) akkor a föld nem az IDŐben teremtettet (következésképpen nem lehet hatezer éves).
Ha igen (az időben) ,akkor ezzel azt is állítjátok ,hogy a Menny is 6e éves .
Ez ,lássuk be ,képtelenség.
Annál is inkább ,mert abban hiszünk ,hogy a Teremtés (értelmezésem szerint :újjáteremtés) egyik lényege (amiért létre jött ) az válasz volt Lucifer lázadására.
Ok- okozat.

 

Ha ez igaz (tegyük fel) ,akkor az is szembetűnő ,hogy a teremtés (újjáteremtés) kezdetén ,nem csak föld,mélység ,de víz is és sötétség is létezett.

 2 A föld még kietlen és puszta volt, a mélység fölött sötétség volt, de Isten Lelke lebegett a vizek fölött , és az Isten Lelke lebeg vala a vizek felett. >>

Kietlen és puszta.
Ézsaiás 45 18
 Ezt mondja az ÚR, aki az eget teremtette, ő, az Isten, aki a földet formálta, alkotta és megszilárdította, nem kietlennek teremtette, hanem lakóhelynek formálta: Én vagyok az ÚR, nincs más!


Volt ,vala:
  הָיָה (hájáh) Kal
 1) van, létezik, válik vmivé
 2) történik, megesik, bekövetkezik, végbemegy
 3) időzik, tartózkodik, van vhol Nifal 1) történik, megtörténik 2) végbemegy, befejeződik

Ezek a dolgok arra engednek következtetni (szerintem joggal), hogy a földnek és (szerintem) a látható univerzumnak (második ég) ,volt (lehetett ) előélete.

Ha ez igaz ,akkor olyan természet feletti dolgokat próbálunk -próbáltok-próbálnak meg logikai és természet tudományos módszerekkel bizonyítani ,amiket lehetetten.
És én szerintem a viták ebből fakadnak !!!

Gy

Vaki legyen oly kedves írja meg nekem ,hogy melyik szó vagy mondat nem érthető ebben a hozzászólásban.

Arról írtam ;hogy azért nem lehet szó szerint venni (mármint a magyar fordítást) ,mert az eredeti szöveg ,az eredeti nyelven jóval több információt tartalmaz,és ,hogy ezek az információk nem esnek egybe a 6e éves teremtés elméletével.

A tudományról meg annyit ,hogy mivel Isten ajándéka az emberiség boldogulására ,nem lehet ellenségként tekinteni rá akkor sem ,ha nem tud magyarázattal szolgálni (a legnagyobb igyekezete ellenére sem ) természetfeletti beavatkozások eredményeire.

Ez olyan mint amikor egy végstádiumban lévő agydaganatos beteg egyik pillanatról a másikra meggyógyul ,és azt várnánk a kezelőorvosától ,hogy írja le ,legyen szíves,hogy a mai tudományos ismeretek alapján  ,pontosan hogyan is tűnt el a tumor egyetlen ima hatására.
Ott volt ,most meg nincs ott !
Varjon rá gombot .

(mivel a fenti szemlélet áll hozzám a legközelebb ,én úgy gondolom ,hogy csak egyetlen tudomány ág az amely ez esetben félrevezet (vezetett) ;a jó értelembe vett teológia)
g

a tudományról még szeretnék írni ,csak más kapcsánRóm 5:17 Mert ha az egynek bűnesete miatt uralkodott a halál az egy által: sokkal inkább az életben uralkodnak az egy Jézus Krisztus által azok, kik a kegyelemnek és az igazság ajándékának bővölködésében részesültek.

2017. Augusztus 24. - 17:45:14
Válasz #1102

Nem elérhető Gyorgyur

 • Hős tag
 • *****
 • Hozzászólások: 859
 • Ország: 00
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:2018. Március 20. - 22:02:36
 • Testvér
 • Regisztrált: 15/09/2013
Kedves Anika 76 !

Egy pár kérdést szeretnék feltenni Neked!

Idézet
Persze, hogy nincs keresztény Európa, de majd még ennyire sem lesz, ha iszlámmá válik. Majd akkor jól a fejedet veszik azért, amit ma még szabadon gyakorolhatsz. Európa mégis keresztény gyökerü. Az élet védelme, az emberi méltóság tisztelete áthatja az igazságszolgáltatást, törvényhozást. A megbocsátás, a bajbajutottak segitése a mai napig benn van az európaik alap gondolkodásában. Nekünk ez természetes, de más vallásokban, világrészeken abszolút nem az. 

Én is hajlok arra, hogy Isten engedi meg.  A Biblia Istenét , a kereszténységet nem akarják, hát majd kapnak egy másik istent. A dicsöséges hatalmas római birodalom is így végezte, amikor hedonistán elbuzultak (bocs),  képtelen voltak a védekezésre.

 A gyerekeimet nagyon sajnálom... Nem is tudom mi lesz velünk. Nem akarok iszlám Európában élni!

Ha a keresztény Európa gyökereit nézzük ,kérlek írd meg nekem ,hogy úgy 1500 éven keresztül ,hol volt a kereszténység a szabad vállászszabadság ,az élet védelmében jeleskedő ,emberi méltóságot és emberi jogokat tiszteletben tartó "intézmény"?

Kérlek írd meg nekem ,hogy szerinted mi volt az az esemény (eseménysorozat) amely (többek között) az egyház istentelen ténykedését és politikai hegemóniáját letörve ,életeket nem kímélve tett meg mindent azért ,hogy az emberi jogok mindannyiunk számára egyenlőek legyenek?

És végül arra lennék kíváncsi ,hogy szerinted ,miért várt Isten több mint 400 évet arra ,hogy az elbuzult Rómát megítélje az erkölcstelenségei miatt?
Válaszodat előre is köszönöm!

g
Róm 5:17 Mert ha az egynek bűnesete miatt uralkodott a halál az egy által: sokkal inkább az életben uralkodnak az egy Jézus Krisztus által azok, kik a kegyelemnek és az igazság ajándékának bővölködésében részesültek.

2017. Augusztus 24. - 22:27:59
Válasz #1103

Nem elérhető salamon

 • fórumtag
 • ***
 • Hozzászólások: 218
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:Tegnap - 15:00:27
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015

2017. Szeptember 02. - 18:05:10
Válasz #1104

Nem elérhető salamon

 • fórumtag
 • ***
 • Hozzászólások: 218
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:Tegnap - 15:00:27
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015

2017. Szeptember 06. - 16:02:36
Válasz #1105

Nem elérhető salamon

 • fórumtag
 • ***
 • Hozzászólások: 218
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:Tegnap - 15:00:27
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015

2017. Szeptember 14. - 10:00:29
Válasz #1106

Nem elérhető salamon

 • fórumtag
 • ***
 • Hozzászólások: 218
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:Tegnap - 15:00:27
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015

2017. Október 01. - 10:26:36
Válasz #1107

Nem elérhető salamon

 • fórumtag
 • ***
 • Hozzászólások: 218
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:Tegnap - 15:00:27
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015
ez is a "szép új világ" része, egyre jobban növekszik a gumi nők használata a világban.- emberiség, hova jutottál?

http://www.origo.hu/techbazis/20170930-annyit-molesztaltak-samantha-szexrobotot-hogy-javitani-kellett-kuldeni.html

meddig Uram, még meddig tűröd el a gonoszságot a földön?
Hol van az a  végső határ, amikor eltörlöd a gonoszt a föld színéről?

2017. Október 24. - 16:24:12
Válasz #1108

Nem elérhető salamon

 • fórumtag
 • ***
 • Hozzászólások: 218
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:Tegnap - 15:00:27
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015

2017. Október 29. - 09:48:49
Válasz #1109

Nem elérhető salamon

 • fórumtag
 • ***
 • Hozzászólások: 218
 • Nem: Férfi
 • Utoljára itt járt:Tegnap - 15:00:27
 • Testvér
 • Regisztrált: 13/06/2015

 SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal | Fordítás: SMF-Portal.hu