Profil módosítása

This section provides information about certain actions that can be performed on accounts.


Súgó: Profil módosítása

A felhasználó sok különbözõ beállítás közül választhat, melyek szebbé és komfortosabbá tehetik a fórumozást. Néhány fórum adminisztrátor dönthet úgy, hogy korlátozza ezeket a lehetõségeket.

Az SMF engedélyezi, hogy különbözõ témák közül válassz. Ha több különbözõ téma van feltöltve, a felhasználó kiválaszthatja a neki legjobban tetszõt. [Ha az adminisztrátor engedélyezi a felhasználóknak a téma választást] Ez megváltoztathatja az idõ és dátum formátumot!

Az alábbi opciók lehetnek bekapcsolva vagy kikapcsolva.

  • Fórum leírások megjelenítése a fórumokon belül. - A téma leírása, ami megjelenik a fórum fõoldalon, megjelenik téma nézetben is.
  • Alfórumok megjelenítése a fórumokon belül mindig, ne csak az elsõnél. - Minden téma belsejében megjelenik az alfórumok listája, ha van. Ha kikapcsolt, akkor csak a fórum fõoldalán jelennek meg.
  • Oldalsó menük használata a legördülõ menük helyett, ha lehetséges. - Ha az oldalsó menük kedveltebbek a legördülõ helyett, akkor ennek az opciónak a használatával lecserélhetõek.
  • Ne jelenítse meg más felhasználók avatarját. - Néhány felhasználó zavarónak találhatja a Profilképeket, így ezzel az opcióval kikapcsolhatja a megjelenítésüket.
  • Ne jelenítse meg más felhasználók aláírását. - Profilképekhez hasonlóan az aláírások is elrejthetõek.
  • Visszatérés a témákba hozzászólás után alapértelmezésként. - Ha engedélyezett, akkor hozzásszólás után a felhasználót automatikusan visszairányítja a téma utolsó hozzászólásához hozzászólás után.
  • Ne figyelmeztessen az új válaszokról hozzászólás közben. - Ha egy másik felhasználó már hozzászólt a témához azon idõ alatt míg a felhasználó a hozzászólását írta, akkor egy hibaüzenet kap, hogy új hozzászólás érkezett a témára. Ennek az opciónak a bekapcsolásával ezt az üzenetet figyelmen kívül hagyja a rendszer.
  • Rejtse el a tiltólistán lévõ tagok által írt üzeneteket. - Ez az opció, ha be van kapcsolva, elrejti a tiltólistánkon lévõ felhasználók által írt hozzászólásokat.
  • Legutóbbi hozzászólások megjelenítése felül. - Ennek az opciónak az engedélyezésével a legfrisebb hozzászólások kerülnek legelõre a témákban.
  • WYSIWYG szerkesztõ megjelenítése hozzászóláskor alapértelmezetten. - A WYSIWYG szerkesztõ szükségtelenné teszi a BBC-k használatát. Ez valószínûleg alapértelmezetten engedélyezve van.

A felhasználó kiválaszthatja az Oldalanként megjelenítendõ témák számát és az Oldalanként megjelenítendõ hozzászólások számát. Van opció Gyors válasz és Gyors moderáció bekapcsolására. A Gyors válasz lehetõvé teszi a felhasználónak, hogy a hozzászólások alatt lévõ szövegdobozba írt szöveggel válaszoljanak a témára, ezzel gyorsítva a munkamenetet. A Gyors moderáció lehetõvé teszi a felhasználóknak hogy a fõ témából moderálják a témákat.SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal | Fordítás: SMF-Portal.hu